duminică, 13 iunie 2021

Ciungetu

 Prin luna mai ne-am luat cateva zile de concediu si ne-am gandit sa mergem cat mai departe de civilizatie, cat mai departe de aglomeratie. 

Am tot cautat pe Google Map si ne-am oprit la o pensiune in Ciungetu, pe varful muntelui.

Pensiunea Luminita, fiind la o altitudine de 1250 m, cred ca este singura pensiune la aceasta altitudine. Peisajul este superb, avand o panorama peste toate crestele din imprejurimi.

Am ajuns intr-o perioada in care nu era nimeni in cabana (eram singurii turisti), deci am beneficiat de liniste deplina. Mai rau a fost ca am prins cateva zile ploioase. Nu toate. Dar suficient incat sa ne odihnim. Am prins si soare. Nu toate, dar suficient sa ne plimbam, sa facem poze si sa ridicam un pic drona.

Locul e superb, sunt multe cascade. Noi nu ne-am putut bucura de asta pentru ca ploile au marit debitul de apa din paraie atat de mult incat nu se puteau trece, deci nu se putea ajunge prin multe locuri.

Ce am aflat din discutia telefonica cu baiatul meu Danut este ca si el a fost cu cativa ani in urma pe acolo si chiar mai mult, a fost cazat exact la aceeasi pensiune. M-am bucurat.

Oricum, am tras cateva imagini care imi plac mult.

Iata:


Vedeți si video:

https://www.youtube.com/watch?v=Jq5tcR3DHhc&t=39s

și:

https://www.youtube.com/watch?v=dBeynXufV3k

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii pertinente