marți, 30 aprilie 2019

Ma intorc la origini - Papadii

De ce am ales acest titlu? Pai... sa va explic.
Oricine ia microbul fotografiei, in scurt timp ajunge sa se creada cel putin un mare artist (daca nu chiar cel mai mare). Toate pozele lui sunt superbe. Majoritatea pozelor sunt cu flori, iar dintre flori, preponderent PAPADIA.
Papadia îi fascineaza cel mai mult pe hARTISII astia buni. Si da, ea ca floare e frumoasa si te fascineaza, creându-ti impresia ca va iesi o poza extra, ultra, mega Artistică. Surpriza! Iese nasoala de tot. Si toti hArtistii astia nu inteleg ca vor cadea in penibil tot facand poze papadiilor. Dar, deh... face parte din progres.
Si eu am trecut prin asta, ca doar si eu am fost hArtist. Acum mi-a trecut. Si am zis ca ar fi bine sa-mi cunosc si eu lungul nasului si sa vad daca pozele cu papadii îmi ies la fel de nasoale ca tuturor celor ce sunt de curand infectati.
Deci.... PAPADII (și încă câteva).

 1

 2

 3

 4

 5

 6

 7

8

 9

 10

 11

12

 13

 14

 15

 16

17

18

19

Poate ca daca v-au placut (si daca au trecut stadiul de pozici) veti scrie un comentariu cu privire la care credeti ca e mai rasarita un pic.
Multumesc.

2 comentarii:

  1. Tadam…….!!!!! Ce crezi 1Q-le? Chiar ieri mă jucam cu Madă cu aceste simpatice păpădii. Da, sunt mai mult decât irezistibile …… așa m-am mai chinuit și eu acum ceva timp să prind o poza perfectă cu o păpădie….dar am renunțat deoarece nu știu din ce motiv, aparatul nu vede păpădia cum o vede ochiul.

    Cât despre pozici, nu pot fi obiectivă deoarece nr. 4 are un puternic parfum de amintire din copilăria mea fiind floarea pe care tatăl meu mi-o aducea. Pe locul 2 regăsesc nr. 16, iar pentru un onorabil loc trei nu mă hotărăsc între nr.1 și nr. 10.

    Hai că așteptăm o altă abordare, cu subiecte mai ofertante : )) .

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru trecere, comentariu si apreciere. Mai am de postat cate ceva. Fii pe faza.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii pertinente