luni, 28 ianuarie 2019

Gheață ca sticla

Gheață ca sticla! Da, chiar ca sticla! Sunt impresionat. Am totusi peste jumatate de secol, dar nu am vazut asa ceva. Adica, gheață ca sticla am mai vazut, dar nu la maniera asta. Atat de groasa si atat de multe zile, cu toate ca afara nu era chiar asa de frig.
Pentru că in zilele acestea pozele cu gheața au fost atat de multe incat au devenit un cliseu, m-am retinut sa pozez. Dar, dupa ce am dus masina lui Cristi le service, am zis (impreuna cu Vali) sa facem o plimbare pe jos până la BIG, ca tot nu e chiar asa de frig.
Zis si facut. Dar pe drum...., pe drum...., cum sa nu trag eu cateva cadre? Nu ma pot abtine. Nu pot sa nu apas pe buton. Iata cateva cadre de pe Vacaresti:

















2 comentarii:

  1. "Ia să vedem ce năzbâtii a mai facut 1Q". Cu acest gând am intrat în seara asta pe blog-ul tău. Ehe, și ce bine am făcut. Da, într-adevar era deja obositoare avalanșa de poze cu acest fenomen magnific însă ar fi fost o mare greșeală să nu prinzi câteva cadre cum sunt cele de mai sus. Printre preferatele mele se numără cea cu felinarul și cea cu Vali. Pentru felinare, am o slăbiciune însă îmi place cum lumina caldă parcă modifică temperatura fotografiei. Însă, preferata mea este cea cu fierul forjat. De ce? Simplu. Pentru că mă fascinează modul în care a înghețat apa care s-a prelins pe metal și întreaga fotografie mă duce cu gândul la o fortăreață de gheță. Sunt superbe. Multumesc pentru delectarea de care am avut parte admirând aceste cadre.
    P.S.: ce bine domne că nu te-ai abținut!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru apreciere. Raman totusi statornic. Sentimentele mele fata de iarna sunt neschimbate: DELETE, UNINSTAL, ERASE, FORMAT, etc.

      Ștergere

Comentarii pertinente